lauantai 14. tammikuuta 2012

Ruoka-arvostelija A.Kurki

Olen aina tykännyt hyvästä ruuasta. Ruoka-arvostelijan ammatti olisi mielenkiintoista. Tyylini olisi vähän erilainen kuin 'oikeiden' arvostelijoiden. Mielestäni naurettavaa sanoa, etten pysty syömään edes tätä kun tämä on NIIIIIN ylikypsää. Hyvää se on. Ääntä kohti vaan.

Tämän vuoden aikana kirjoitan omia arvioitani ruuista mitä syön ravintoloissa, grilleissä yms. Hienoihin ravintoloihin minulle ei ole edes asiaa, kun olen köyhä autoharrastelija.

Ensimmäinen arvosteluni. Olkaa hyvä.

Antalya, Rauma.

Ruispitakebab(mieto), ranskalaiset.

Onkos tämä sitä cross-kitcheniä? Ainakin Turkki ja Suomi lyö kättä hyvässä yhteisymmärryksessä. Erittäin hyvä ja maukas yhdistelmä. Parasta pikaruokaa. Tämähän on muodikastakin, kun karppaajatkin voi vetää kunnon mäskiä.
Ranskisten paistaminen ei ole niin helppoa kuin voisi luulla. Lötköt perunat on ällöjä. Ranskisten pitää olla rapeita. Suolaa mieluummin vähän kuin liikaa. Sitä voi lisätä. Tässäkin Antalya ottaa täydet pisteet. Todella rapeita ja hyviä perunia.

Pisteet 9,5/10. Pitää jättää puoli pistettä parantamisen varaa muille.

Ei kommentteja: