tiistai 31. tammikuuta 2012

Long Gong

Oltiin Porissa pojan kanssa lääkärissä. Käytiin kylillä syömässä kiinalaisessa. Oli lounas aika, niin syötiin buffet-pöydästä.
Ravintola oli siisti. Ilmeisesti sisätilat oli juuri remontoitu.
Salaattipöytä oli turha. Tarjolla oli porkkaraastetta, salaattia, ananasta jne. Jotkut asiakkaat varmaan valittaisi, ellei olisi mitään salaattia tarjolla. Muuta syytä en salaattipöydälle keksinyt.
Lämpimissä ruuissa oli paljon valinnan varaa. Pari ruokalajia naudanlihasta, broileria, possua, friteerattua sipulia, friteerattua kanaa, kevät kääryleitä, nuudelia, pari sorttia riisiä ja alkuruuaksi keittoa.
Ruuat näyttivät ja maistuivat hyviltä. Ruokia oli sopivan pieniä määriä esillä ja niitä käytiin joka täyttämässä ja sekoittelemassa useasti.
Etnisissä ravintoloissa on suuria eroja. Kaikkia ravintoloita ei välttämättä pidä alan ammattilaiset. Silloin ruuissa on käytetty paljon puolivalmisteita ja pakasteita. Täällä kasvikset oli mukavan rapeita ja itse pilkotun näköisiä.
Ruoka saa arvosanan 9/10.

Ei kommentteja: