perjantai 29. toukokuuta 2015

Scottari nassahti ja muita elämänmakuisia tarinoita

Eilen käytiin Kokemäellä päristelemässä kartinkia. Kotimatkalla ihmettelin Chevyn käyntiääntä ja pöllytystä putkesta. Kotipihassa haisi dieseli. Takapuskuri, koukku ja takalaita oli dieselin peitossa. Ei tiputtanut tankista, mutta oli merkinnyt pihaan ajoreitin. Konepelti ylös ja käyntiin. Ei tarvinnut arvailla vuotaako vai ei. Paluuletkusta tuli reilusti ja pesi samalla venttilikopan.




Aivoissa tapahtunut isompi vaurio, kun  kusiaiset vaikuttaa kiinnostavilta autoilta. Tiedossa on, että ihan jäätävä laite. Huono ajaa, ei kulje mihkään, mätänee käsiin. Silti tämne pitäisi ny saada.
Kuvan autossa 127 Fiatin kone. Auton ollessa liikenteessä katsastuskonttorilla oli sanottu, ettei muutoskatsastus ole tarpeellista. Nyt tarvii. Kävin kyselemässä Rauman Plus-asemalta mitä vaatii tai onnistuuko ollenkaan. Pitäisi onnistua. (Kiitos taas asiallisesta palvelusta.)

Kävin honkkarissa ostoksilla, niin oli tullut uusia pikku-autoja. Tätä sarjaa oli jo aiemmin myynnissä. Nyt oli tullut uusia malleja ja edelliset (paitsi yksi ruma) oli häipynyt hyllyssä. 5e autoiksi vaikuttaa asiallisilta.

Ei kommentteja: