sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kaluston vähennys...NOT

Eilen portille pysähtyi musta Volvo portin pieleen. Hän oli huomannut pihassa olevat pallokeulat. Hänellä oli suulissa 1 kpl pallokeula ja 2 kpl kuplia. Hän mielellään myisi autot jollekkin muulle kuin romukauppiaalle. Suuli pitää siistiä syyskuun loppuun mennessä muuton takia.
Tänään soitin ja kysyin voisinko tulla kattomaan aarteita. Volvo-mies kysyi tulenko kukka Volkkarilla. Sanoin tulevani, jos hän haluaa.
Pallo-keula oli todella hyvä. Takakulma oli kolaroitu ja etuakseli puuttuu. Sisä- ja pääli pellit parhaat mitä olen nähnyt rakentamattomissa palliksissa. Tämä oli pelastettu Ayhön romuttamolta noin 10 vuotta sitten.
Toinen kuplista oli hyvä aihio. Lattia näytti kohtuulliselta. Takahelma oli rakennettu irrotettavaksi. Edessä oli McPherson jousitus. Alkuperäiset penkit ja muut oli tallessa purettuna. Moottori puuttui. Toinen kupla oli rakenneltu. Lokasuojat oli hitsattu kiinni. En sen tarkemmin tutkinut, kun ei se kiinnostanut.
Autoista ja irto nöhtästä tehtiin kaupat ja romut pitäisi ensi kuukauden aikana hilata omalle markille.
Sinne jäi vielä nelostyypin viriosaa, jos joku on kiinnostunut multa saa yhteystiedot. Löytyy mm.Deuzerin tuuletin, stroukattu kampi, koneistetut kannet, lohko...

Ei kommentteja: