sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Outoa käytöstä

Korjailin tien puoleissa pikku tallissa Ainon ikkunanostinta. Kuulin kun auto hidasti meidän liittymässä ja alkoi peruttamaan. Auto perutti (uudehko farmari Megane viininpunainen), pysähtyi, apukuskin ikkuna avattiin, penkillä istuva noin 40-50 vuotias nainen alkoi ottamaan kuvia. Selvästi pätkästy Waageni kiinnosti. Järjestelmäkamerassa oli pitkä objektiivi. Viimeistään kun lähtivät (luultavasti jo aiemmin) näkivät minut tallissa.
Minusta oli outoa etteivät tulleet juttelemaan. Ottivat kuvia ja poistuivat. Ei mua haittaa, että mun kalustosta otetaan kuvia, mutta olis kohteliasta tulla juttelemaan ja pyytää lupakin kuvien ottamiseen. En ainakaan tähän päivään mennessä ole ketään haulikon kanssa saatellut pihalta pois.
Tämän seudun ihmiset eivät kyllä muutenkaan tule juttelemaan. Tankillakin kyräillään ja kattellaan kulmien alta, jos on harrasteautolla liikenteessä. Pohjanmaalla ei autoa saisi sammutettua kun joku olisi kyselemässä ja juttelemassa mukavia autoista. Ja pohojalaisten piti olla jäyhiä...

Ei kommentteja: