maanantai 29. tammikuuta 2024

Viikko 4

Kaalikiekko pohjalle, kanaa ja juustoa päälle. Mehevälle Mammalle ei tarvittse tehdä toiste. Itse tykkäsin varsinkin seuraavana päivänä lämmitettynä.

Vanhanajan peltilihapiirakkaa. On se vaan hyvää.


Kasailin jokkikseen toista varamoottoria, Kevensin kiertokanget, laitoin niihin männät ja mittasin kiertokangenlaakereiden välyksen. Välykset oli hyvät mutta kone oli jumissa. Sekoittelin osia kahdesta eri osakasasta. Molemmissa oli 6-pulttinen kampiakseli, niin ajattelin osien sopivan keskenään. Luulen, että tässä on liian leveä kiertokanki, Pitää etsiä sopivat osat.
Sunnuntain remontit sujui muutenkin päin persettä. Volvon etusivuvalo on ollut pimeänä, Naiset kävi jo Pyrylle hakemassa Motonetista uuden. Heillä oli kuva ja myyjä antoi silti väärän. Pyry haki mulle uuden. Nyt sopi kantaan, mutta kupu oli niin suuri että joutui väkisin työtämään, että meni valokupuun. Kun painoin polttimoa kupuun, niin se tippui kupun sisälle. Meni melkein tunti, että sain polttimon pois. Uusi yritys ja nyt sain polttimon paikoilleen. Ei palanut vieläkään. Nyt oli virtajohto katkennut liittimestä.

 

Ei kommentteja: