tiistai 25. elokuuta 2009

Moottorista vielä



Sain mä moottorinkin eilen käymään. Uudet tulpat, pyörijä ja kansi. Aluksi teki samaa kuin ed. Päivänä. Välillä lupas muttei hörähtäny kunnolla. Possautti kaasarista savupilven ja sitten alkoi toimimaan. Kaasari tais olla tukossa. Kylmänä ei käy jos ei ole ryyppy päällä. Kun moottori ihan lämmmin niin käy nätisti. Nostin vähän tyhjäkäyntiä.
Putsasin jäähdytysjärjestelmää kun näytti aika törkyseltä. Eka vedellä. Sitten CRC:n puhdistusaineella. Nyt taas vedet koneessa. Mietin uskaltaisko kokeilla vanhan kansan kikkaa. Moottori lämpimäksi ja sitruunahapot jäähdytysjärjestelmään yöksi tai useammaksi tunniksi. Ja huolellinen huuhtelu.
Sain eilen tiedot Akelta kahdesta autosta. Farmari ysivitosesta ja Batman Autosta.Ysivitonen on poistettu liikenteestä 80-luvun alussa. Ollut ilmeisesti samalla perheellä, viimeistä omistajaa lukuunottamatta.
Batman auto uutena ollut sisäasianministeriön käytössä. Kurikan nimismiespiirissä. Olisikohan vanha poliisiauto? 2 litranen automaatti. Poliiseilla ollut tyylitajua.

Ei kommentteja: