tiistai 23. syyskuuta 2008

Ensimmäinen kerta


Tässä blogissa puhutaan lähinnä autoista. Jotain muutakin tulee harrastettua. Niistä voidaan mainita jotain sivulauseissa. Kirjotan tätä itselleni. Näin voii muistaa paremmin tekemisiään. Mahdollista on, että remontit tulee paremmin dokumentoitua.

Tällä hetkellä projekti numero 1 on Kastenwagen vm.72. Sitä olen rakentanut kohta kymmenen vuotta. Kori alkaa olla kunnossa. Tänään sai moottoritila maalin.

Projekti numero 2. Saab 95 vm.75. Museorekisterissä. Museotarkistuksen 2000-luvun alussa on tehnyt joku sokea. Ei kehtaa viedä seuraavaan katsastukseen ennen pellittämistä ja maalaamista. Peltitöitä riittää. Onneksi tekniikka on toiminut hienosti.

Projekti numero 3. Vw microbus vm.78. Eli (puutteellinen) retkeilysisusta ja 2 l ruiskumoottori. Ei rekisterissä. Vaatii peltiä ja jarruremontin ennen rekisteröintiä.

Projekti numero 4. Volvo PV -64. Katsastus mennyt yli. Katsastus vaatisi vain uudet etuiskarit. Vaatisi myös ylimaalauksen ja kaikenlaista pientä huolenpitoa. Tällä on tarkoitus ajella ensi kesänä.

Projekti numero 5. Purkaa varaosiksi Saab 99 -75 LEA.

Projekti numero 6. Purkaa varaosiksi Kombiwagen -79.

Projekti numero 7. Purkaa varaosiksi Rättäri.

Tänään tuli juniorin kanssa purettua Saabia ja puhdistettua huutokaupasta löydettyä pöytää.

Ei kommentteja: